RECENT WERK

TRAILER IMMIGRANT 06728

SOFT REBEL PRESENTEERT EEN KIRSTEN KRUZE FILM.

Deze film is onderdeel van een project. Het doel van dit project is het maken van een film met een bijbehorende campagne die er voor moet zorgen dat zoveel mogelijk mensen deze film gaan zien. Dit project is vooral toegespitst op vluchtelingen in Nederland.

De trailer IMMIGRANT 06728 is onderdeel van dit project en is tot stand gekomen door de afstudeeropdracht grafisch ontwerp van Kirsten aan Academie Minerva. Voor dit eindexamen is onderzoek gedaan en een script geschreven voor een complete film met als doel het stimuleren van meer wederzijds begrip. De film is gebaseerd op waargebeurde verhalen. De trailer schetst een impressie van de sfeer, stijl en een deel van van het uiteindelijke verhaal. Het hele team heeft belangeloos aan deze trailer gewerkt heeft, maakt zich er sterk voor om de uiteindelijke film te realiseren.

De vluchtelingenstroom in Europa is een actueel onderwerp. Het onderwerp in deze film is vooral toegespitst op de omgang van vluchtelingen in Nederland. Er zijn veel uiteenlopende meningen over de opvang van vluchtelingen waarna gedrag vaak wordt bepaald door vooroordelen. Dit zorgt ervoor dat de omgang met vluchtelingen moeizaam is en op onbegrip stuit . Het denken in onmogelijkheden in plaats van in mogelijkheden.

Het gaat er bij dit project niet om dat mensen overtuigd worden wat de juiste oplossing is als het gaat over hoe en hoeveel mensen we op moeten vangen in Nederland. Meer in hoe we met de mensen omgaan die hier asiel aanvragen. Door een film te maken willen we inzicht geven in de de verschillende soorten houdingen en gedragingen die voorkomen in de maatschappij en wat voor effect dit heeft.

We willen zoveel mogelijk mensen bereiken om uiteindelijk een gedragsverandering te stimuleren die vanuit innerlijke overtuiging is ontstaan. Wederzijds begrip in en voor de gehele samenleving.

Voor dit project zijn een trailer, een behind the scenes filmpje, foto’s, (motion)filmposter, motiongraphics en een website gemaakt. Voor dit project zijn we opzoek naar sponsors en donateurs!!

Voor meer informatie en het ontwerp van de website klik op deze link